error code 10 fast jag har sp3 win xp

Shop Forum ThermIQ och Windows error code 10 fast jag har sp3 win xp

Etiketter: 

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #5520
    David Rinnan
    Deltagare

    1. jag har sp3 på min win xp på en eee pc bärbar.

    detta innebär att jag inte kan installera den hotfix som länkas till i installationsanvisningen.

    jag har testat med en dator till och får samma fel, error code 10 på mass storage device. men då är det en mac med winxp via vm ware, vilket iofs normalt sett inte innebär ett problem. Där kan jag dock inte installera hotfix på grund av att jag inte har genuine windows licens på den datorn.

    vad har ni för förslag på att jag ska testa? Är det bättre o dra in ubuntu på eee pcn och slippa hela windowsträsket? tänkte dock smidigt att slippa när jag ändå har denna färdiga xp maskin.

    2. när jag gör check installation i kontrollpanelen för thermiq så mot slutet av filen, när den testar comportar´, så säger den att den inte kan kommunicera via com2, fast jag har angivit com9 som port. den försöker alltså på en helt annan port än jag har angivit. whaj… kan kanske detta vara källan till problemet. att den inte registrerat ordentligt vilken port jag angivit eller att någon har hårdkodat en settingsfil?

    #5757
    David Rinnan
    Deltagare

    jag har nu fungerande koppling mot VP för att polla data varje minut. Men jag kan inte få upp mass storage device.

    Så “servern” står där och tickar men jag får inte hem filerna på kortet. Vilket jag kan leva med så klart.

    #5758
    admin
    Deltagare

    Windows har en del hyss för sig. Vad du kan göra istället är att ta ut SD-kortet och sätta in det i datorn. Lite bökigare men kanske enklare än att få Bill Gates att fixa windows.

    Föresten, Så länge som USBn är ansluten till datorn så kommer det inte skrivas något till sd-kortet iallafall. Det görs bara om man inte har etablerat usb-kommunikation med en dator.

    #5759
    Henrik
    Deltagare

    Problem!!!

    Har provat Windows 7, ser inte någon ny enhet.

    Har provat XP, får upp “USB Mass Storage Device” i kontrollpanelen som det inte finns drivrutiner till.

    Jag kommer inte åt sd-kortet med någon av windows versionerna. Jag har inte tänkt att ha en NAS stå i källaren eller någon extra dator för att logga VP. Jag vill bara kunna hämta det som heter VP-logg på kortet och se hur pumpen fungerar.

    Inget fungerar för mig.

    Kan någon lägga upp rätt drivrutiner för att få “Therm IQ mass storage device” att fungera?

    #5760
    admin
    Deltagare

    Det ska inte behövas några drivrutiner för att få mass storage att funka i någon windowsversion. Det ska fungera rakt av pss som om du stoppar i ett usbminne.

    Har du ett formaterat sd-kort i ThermIQ:en?

    Hur ser det ut i devicemanager?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.